PROGRAM PEMBANGUNAN DEBAT BAHASA ARAB SESI 1 DAN 2 2022

Dilaporkan Oleh : MUHAMAD ZAMIR BIN ZAINUL ABIDIN

Kategori : News

Day 1 - Program Pembangunan Debat Bahasa Arab SMKA & SABK |

Pusat Debat & Oratori Dunia UIAM dengan kerjasama Kelab Debat Bahasa Arab & Pengucapan Awam UIAM dan Pusat Debat Qatar, Yayasan Qatar telah menganjurkan:

Program Pembangunan Debat Bahasa Arab
Khusus buat sekolah-sekolah jenis SMKA dan SABK di Malaysia.

Ini serba sedikit aktiviti - aktiviti yang telah diadakan pada hari pertama program iaitu pada 23 Julai 2022 (Sabtu). Penglibatan sekolah-sekolah setakat ini sudah membuktikan keberhasilan program ini dan manfaat yang dapat diserap oleh para pelajar yang menyertainya.

Day 2- Program Pembangunan Debat Bahasa Arab SMKA & SABK

Program Pembangunan Debat Bahasa Arab
Khusus buat sekolah-sekolah jenis SMKA dan SABK di Malaysia.

Ini serba sedikit aktiviti - aktiviti yang telah diadakan pada hari kedua program iaitu pada 24 Julai 2022 (Ahad). Penglibatan sekolah-sekolah setakat ini sudah membuktikan keberhasilan program ini dan manfaat yang dapat diserap oleh para pelajar yang menyertainya